Hei!

Hyggelig at du ser innom bloggen min!

lørdag 3. august 2013

Bestillingskort der ønsket var gull og champagne.... resten var opp til meg.


 Her har jeg valgt å lage et lommekort.  DP er Bildmålarnas "Flowers of Spring", bildet er fra nettet.  Skjørtet til bruden har fått litt gullmaling, likeså brudgommens slips.  Gullkartongen er fra Søstrene Grene.  Tekststempel er Kreativ Hobby sitt.  Kantpunch er Martha Stewart.  Gullhjørner og ringene er arvet.

På baksiden av tag'en har jeg brukt utdrag fra Kjærlighetens Høysang.


Blomstene er fra Prima og tyllblomster kjøpt i Tyrkia.  Bånd er kjøpt i en stoffbutikk, tror jeg....
 




Bestillingskort der instruksen var "sølv og lavendel", ellers frie hender.


Her har jeg vært heldig og fått dekorpapir fra mine kortlagingsvenner, men jeg vet ikke hvilken produsent det er....  Bildet fant jeg etter litt leting på nettet, har gitt bruden litt lavendelfarge på skjørtet og lagt til noen prikker med sølvtusj.  Die er Spellbinders, tekststempel utenpå er fra Kreativ Hobby mens det lille billettstempelet inni er fra Kort & GodtSwirlstempelet er også fra Kreativ Hobby.

Blomstene er Papirdesign, Kort & Godt og noe arv.  Perlestråene er fra Kort & Godt.  Kantpunch er fra Søstrene Grene.  Halvperlene er Kort & Godt, charm er arvet.


Teksten inni er utdrag fra Kjærlighetens Høysang, den har jeg brukt mye!


Tre kort laget mye over samme lest:

En ikke-så-ung mann fortjener et kort, han er i alle fall i god form!!!!
 
Denne kjekke karen med et litt spesielt speil finnes i fb-gruppa Digistamp ShackDP er Basic Grey "Lauderdale", klokkestempel er fra Kreativ Hobby, teksten er skrevet på pc.  Jeg har brukt kartong kledd med sølvtape fra Biltema og embossing folder fra Sizzix, deretter er overflata svertet litt for å få fram mønsteret.  Alle kanter er svertet med blått.
 


En annen kjekk kar i sin beste alder har også vært heldig med speilet sitt!!!  Bildet er igjen fra Digistamp Shack, DP er Basic Grey "Lauderdale", vinflasken er et stempel fra Kreativ Hobby, tekstene er skrevet på pc.  Her har jeg også brukt embossing folder fra Sizzix, og metoden er den samme som over.
 

Sistemann er yngst av de tre og nok en spreking!!  DP er Basic Grey "Wander", bilde igjen fra Digistamp Shack.  Båndet fant jeg langt nede i stasjet mitt, knappene er kjøpt i Tyrkia og metallpynten øverst er drageren fra en glidelås!  ALT kan brukes på kort!!!!!  Tekstene er skrevet på pc, embossing folder fra Sizzix.
 
 
 
Ei dame som er feminin og blid fikk dette kortet:


Med denne søte dama hentet fra fb-gruppa Digistamp Shack passet det bra med masse farger og blomster :-)  Her er DP fra My Mind's Eye og Webster's Pages.  Blomstene er laget av die fra Sizzix, og fra Papirdesign.  Nålene er fra Rice, de har jeg trædd klare perler på.  Bånd er seam binding ribbon, farget med Distress Ink "Aged Mahogny".  Charm er fra Kreativ Hobby, hjørnepunch er fra Søstrene Grene.
 

Bling er fra Kort & Godt, perlene inni blomstene er fra et "demontert" smykke :-)  Kvistene bak blomstene er en die fra Spellbinder.
 


På tag'en er et stempel fra Kreativ Hobby.   

I skrivefeltet inni kortet og på tag'en  har jeg brukt et kantstempel fra Kort & Godt.
 

 
Bryllupskort er alltid hyggelig å lage, spesielt når det er til noen i familien!


DP er Bildmålarnas "Lovely Green World", der jeg har brukt både for- og bakside.  Bokstavene er fra Nille, de har jeg først limt gammel bokside på, så påført gesso, deretter Perfect Pearls og Distress Ink.

Blomstene er fra Papirdesign og Kort & Godt, også gitt en spray med Perfect Pearls.

Swirldie er fra Die-namics.  Bånd er seam binding ribbon farget med Tattered Angels Glimmer Mist "Sugar Plum Fairy".  Charms er noe arv og fra Kreativ Hobby.  Alle kantene på dekorpapir er distresset og svertet med "Aged Mahogny" fra Distress Ink.
 

Tekstene har jeg skrevet på pc, mens bildet er fra fb-gruppa Digistamp Shack.
 

Bling er brukt i massevis, og de er fra Kort & Godt :-)
 

Guttekonfirmantkort:
 

Her er DP fra Panduro, bildet er (som ofte) fra fb-gruppa Digistamp Shack, alle stemplene er fra Kreativ Hobby, charm er også derfra, stjernebrads fra Panduro og bånd fra Bikuben.
 

Inni kortet har jeg brukt grungestempelet, trykket først på et kladdeark, deretter i kortet for å få bare en antydning til mønster.
 
 

torsdag 1. august 2013

Susanne Halseth er ei superkreativ dame og nå har hun en blog candy som er verdt å få med seg!! Sjekk den HER :-)